Regăsiri sub mister (5)


Au aparut lacrimi, fata era sigura pe ea, stia ce spunea, nu intelegea de ce era supusa acestor momente, nu facuse rau nimanui, era doar provocata de acesti oameni, care o voiau departe de acel om, “tatal”. A comunicat cu el telefonic imediat, lamuriri, explicatii, dar fata cedase definitiv, gandea pe-atunci! Au aparut alte cateva saptamani, timp in care “tatal” o voia pe aceasta fata inapoi. Singura metoda prin care comunicasera era telefonul, iar intr-o zi acesta si-a spart telefonul. Gandul a dus-o in directia “o sa piarda legatura cu acest om apropiat sufletului ei”. Acesta nu renuntase, stia ora la care ea se intorcea de la un alt serviciu, o asteptase afara pe fata. Au aparut alte intalniri, timp in care se cautau solutii. Raspunsul fetei era “nu” de fiecare data, aparuse insa o singura conditie, plecarea definitiva a acelui om.

Era o zi de miercuri parca, zi in care acel “protector” plecase definitiv, iar fata se putea intoarce la locul care i-a fost promis. Auzise ca general-managerul ajunsese sa-i controleze totul, si viata personala, si banii proprietarului. Dorea sa-l domine. Parea ca totul s-a linistit in viata fetei, insa incercarile nu au incetat sa apara. Au urmat momente in care simtul reintalnirii karmice era mai accentuat ca niciodata. Se reintalneau doua suflete apropiate si nimeni nu intelegea nimic! Au inceput intrebarile din dorinta aflarii a ce fel de viata duce “fata”.

Telefoane cu discutii neterminate. Devenise un tic intrebarea ai mancat? Cea mai mare grija care exista era sa nu-i fie foame! Fara voia ei, era izolata de restul familiei acelui om care stapanea averea, asa-zisul “tata”. I-a indepartat pe toti din jurul ei. Nimeni nu avea dreptul sa-i mai faca vreun rau. Banii lui fluturau de fiecare data spre ea, dar ea simtea ceva care nu se poate cumpara: acest om avea o datorie karmica fata de ea, iar ea nu dorea ca el sa plateasca prin bani. Nu acceptase nimic material. Nici cadourile lui. Timpul care si-l petrecea cu ea era suficient, se suprapunea pe timpul care i-a despartit in trecut. Nu era cuvant nefacut, iar omul material devenise dependent de energia spirituala a fetei. Era un timp in care karma continua, incerca sa se elimine, insa a dat putin gres. Omul material intotdeauna va tinde spre material, astfel ca atractia lui fata de fata se transformase intr-o atractie materiala. Fata intelesese tot, dar intelesese ca, atata vreme cat nu vor amesteca partile materiale, totul va fi la nivel spiritual. Si ce daca doi oameni au varste diferite, sexe diferite, stari sociale diferite, stil de viata diferit? Comunicarea nu putea fi oprita si, in plus, descoperise ca aveau caractere identice, afirmate chiar si de copiii naturali ai acestui om.

Era necesara o perioada de refacere, evadarea spre material impiedica karma spre finalizare, astfel s-a produs o ruptura dureroasa, acoperita de orgolii identice, reciproce. In toata aceasta perioada s-a redeschis o conectiune spirituala intensa intre cei doi. Comunicau prin telepatie, vis, coincidente si toate erau respinse de fata, era ceva neinteles la mijloc. Aparuse brusc intreaga gama de sentimente, resentimente, imagini clare, simturi. Devenise confuza, avea la indemana viata anterioara descoperita, avea acces poate prea usor la toate aceste informatii, nefiind poate pregatita sa infrunte singura! Cine ar fi inteles-o? Constientizase ca se dezvoltase mult in latura spirituala, de altfel detinea un control absolut asupra a ceea ce dorea!

– va urma –

Reclame

About eXstatic

Aşa cum sunt, mereu în căutarea necunoscutului. Leşinat şi activ, în acelaşi timp. Paradoxal (sau nu), sunt eu însumi.

Posted on Luni, 3 septembrie 2007, in amintiri, diverse. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: