Regăsiri sub mister (6)


Reamintesc că povestea e scrisă de Freya. 😉

***

O perioada de exact sapte luni aparuse o tensiune de moment in viata profesionala a fetei. Era sufocata cateva ore de o problema de serviciu! Exact atunci acest om (“tatal”) a sunat-o, probabil a simtit momentul de slabiciune in care fata putea ceda putin din orgoliu. Au urmat alte cateva telefoane in aceeasi zi si intalnirea fusese stabilita, a fost amanata intre timp deoarece aparuse o furtuna puternica ce rupea copacii si strivea masinile.

A doua zi de dimineata, tensionata, astepta informatii. S-au intalnit si totul era asa de schimbat. Era ceva straniu la mijloc! Omul astepta sa-i spuna ceva fetei. Era bine ingrijit, observase ea fara sa vrea. O informatie ca el ar trai cu cineva si istoria se repeta nu era noua. Era multumita oarecum de felul cum arata, dar expresiile fetei lui aratau o fericire naiva. Era tras intr-o cursa neperceputa de el. A asteptat putin, iar apoi o intrebare gandita de el, pronunta rar cuvintele, calm si astepta un raspuns:
– Se vede in astrologie a doua casatorie?
Ea intreba direct:
– Vrei sa te casatoresti cu ea?

Era parca un eveniment, pus in balanta, constientizand ca nu e bun pentru el, dar il atragea. Lasa impresia ca era intr-o incurcatura mare, iar increderea multora il depasise, nu facea singur fata, iar el avea nevoie de raspunsul ei, lasa de inteles ca e raspunsul final. Pe moment ea era socata, se deschisese un canal energetic, in care traise imaginea tatalui si a fiicei de varsta frageda, in care i se explica frumos ca va avea o noua mama.

Clipi cateva secunde, iar apoi ea raspunse:
– Posibil sa existe si a doua casatorie, anterior ai fost casatorit de doua ori, dar nu-ti indeparta copiii!
Acest lucru deja il facuse si, parca sfatuit de fata, regreta si intelegea ca familia este totusi cea mai importanta! Exista conectiune intre trecut, prezent si viitor, ceea ce am gresit anterior, ne este dat ca a doua sansa in prezent, dar pentru ca am parcurs acelasi drum, tindem sa alegem tot drumul gresit. Atunci apare aceasta incurcatura, experienta trecutului, intuitia iti spune nu, dar prezentul te provoaca sa spui da.

Prezentul se legase de trecut, mintea era bulversata de simturi puternice legate de acest om. Cum sa se bage in viata lui? Cum sa-i spuna exact totul ca sa inteleaga, ce stie ea despre el, despre trecutul lui, despre prezentul si viitorul lui? Era pusa in incurcatura. Se gandise, poate omul acesta astepta aceste raspunsuri si ea le blocheaza, poate el stie ca ea poate sa-l ajute si inconstient o cauta, o suna pentru a-l ajuta! A anuntat-o ca va pleca o luna afara din tara. Apoi s-au despartit, iar el i-a spus cu siguranta in voce:
– Intr-o zi o sa te intorci la mine!
Aparuse imaginea vietii anterioare in care ea intr-un final se intorsese acasa, dupa o absenta indelungata, tarziu, cand tatal ei era bolnav intr-un carucior! Era o conectiune spirituala intre cei doi!

– va urma –

Reclame

About eXstatic

Aşa cum sunt, mereu în căutarea necunoscutului. Leşinat şi activ, în acelaşi timp. Paradoxal (sau nu), sunt eu însumi.

Posted on Joi, 6 septembrie 2007, in amintiri, diverse. Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Pentru cei care au citit povestea, astept orice comentariu sau orice intrebari!
    Daca cineva a mai avut simturi asemanatoare de reintalnire karmica, sa ne spuna si noua!
    Numai bine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: