Cum mă găseşte lumea


De obicei, prin cei care dau loc blogului meu în blogroll-ul lor. 🙂

Dar cel mai mult îmi plac termenii cu care sunt găsit în motoarele de căutare… Vă dau şi exemple:

„speed test” – Cea mai des folosită „expresie” (şi alte variaţiuni ale acesteia) ce îndreaptă vizitatorul avid de viteze internetice… Şi dă click chiar la postul care se numeşte Speed Test Internet.

„ce mai faci” – Bine, mulţumesc. Numai să nu mă întrebi de facultate, că mă apucă depresia.

„antrenamente pentru creier” – Good idea. 🙂

„”ma batea cu batul”” – Auci! Cine?

„sinestezie” – Alt termen des folosit care duce la blogul meu, aici.

„exstatic” – Cineva se gândeşte la mine. Sau la blog. 🙂 Welcome and thanks, whoever are you.

„enciclopedia cu zambete” – Ah, cartea mea preferată din copilărie… Din păcate, n-o găseşti aici, cred că nici nu mai este editată… În cel mai bun caz, poate e virtuală şi se găseşte prin vreun colţ uitat al Internetului. Dacă o găseşti, mă anunţi şi pe mine, da? S-o dau şi altora, noroc că mai am cartea în formatul obişnuit.

„fata mea lesina” – Foarte rău. Du-te la bloguri de medicinişti, că nu ştiu ce se face în caz de leşin.

„ce inseamna cuvantul fictiv” – Ceva care nu există. 🙂 Ficţiunea, de cele mai multe ori, înseamnă imaginaţie, după unii, iar după alţii înseamnă minciună. Depinde şi de context (să nu-mi spui că nu ştii ce înseamnă „context”; în caz că nu ştii, ai dexonline.ro).

„libertatea din 9 iunie 2007” – Oare ce are aşa de interesant ziarul de-l cauţi pe Internet, şi încă o ediţie aşa de veche?
Daca crezi că ai şanse, ori eşti un optimist incurabil, ori eşti un zăpăcit… În ambele cazuri, îmi placi. 🙂 Înseamnă că nu ştii ce înseamnă imposibilul.

„desene animate alba ca zapada youtube” – Nu cred că Youtube ar admite vreodată lungmetraje… N-am văzut nici un video mai lung de 15 minute… Însă am văzut un film întreg pe Google Video, încearcă acolo.

„pasare albastra in vis – semnificatie” – Din păcate, nu cunosc prea bine semnificaţiile viselor. Mai ales că nu ştiu cu ce asociezi, în general, o pasăre şi culoarea albastră. Să zicem că pentru tine pasărea înseamnă libertate, iar albastrul e al cerului, din punctul tău de vedere. Ei, aici poate să însemne că o să zbori în vacanţă cu avionul. 🙂 E doar un exemplu, intuitiv, nimic bătut în cuie… Dacă asociezi albastrul cu marea, atunci poţi avea o croazieră sau poţi avea un sejur la mare. Sunt multe posibilităţi.

„cine a scris povestea scufita rosie” – Cred că fraţii Grimm, dar bănuiesc că ei doar au cules povestea, au scris-o şi au publicat-o, autorul original fiind probabil necunoscut.

„cum sa desenezi un mikey mouse” – Dacă ai talent la desen, ştii deja. Dacă nu, poţi învăţa la cursuri de desen, nu ştiu unde se predau, dar în ultima vreme observ că răsar workshopuri pentru aproape orice. Mai caută pe net, dar schimbă un pic cuvintele-cheie. 😉 Mai precis, elimină „un mickey mouse”.

„anecdote copii” – Sunt frumoase, da. 🙂

„lyra constelatie” – Este aliniată cu constelaţia Săgetătorului, din câte am înţeles. Nu te mulţumi cu răspunsul meu, mai caută. Frumoasă pasiune, să cauţi constelaţii. 🙂 Go on!

„zarurile au fost aruncate cezar” – Da, Cezar a zis-o. Sau ce vrei să găseşti?

„caut prietena” -Îmi pare rău, blogurile nu sunt matrimoniale. Cel puţin, nu cele pe care le-am văzut până acum.

„regele cepheus” – Citeşte „Legendele Olimpului”, de Alexandru Mitru. Îţi va răspunde tot ce vrei să ştii despre acest rege. Spor la citit! Poţi căuta şi în cărţile de istorie antică, dacă nu eşti mulţumit. Mai precis, caută orice referire la Grecia Antică.

„the painted veil -cast” – IMDb.com. Am scris despre film aici. Edward Norton şi Naomi Watts au jucat chiar bine.

„povestea vietii mele” – Îţi plac telenovelele, nu-i aşa? Am scris una în blog, dar nu mai dau link. E de-ajuns câţi au citit-o.

Toate astea au fost ieri. Numai ieri, da… Mă surprinde chestia asta.

About eXstatic

Aşa cum sunt, mereu în căutarea necunoscutului. Leşinat şi activ, în acelaşi timp. Paradoxal (sau nu), sunt eu însumi.

Posted on Marți, 26 februarie 2008, in asta e, diverse, impresii and tagged , , . Bookmark the permalink. 7 comentarii.

  1. Cum se scrie MA ?
    plz plz plz sa-mi ziceti

  2. cA EU va zic frumos fa rog eu eu eu eu si daca imi ziceti

    VA multumesc

  3. si eu te mai caut cu exstatic 😀 pus si simplu cand sunt pe google si caut chestii mai bag cate un exstatic sa vad daca a mai aparut ceva nou 🙂

    Parca ultimele post-uri sunt mai vesele, mai fresh 🙂

  4. Eu am cautat un blog de astrologie in limba romana… asa ca daca iti spionezi vizitatorii folosing statisticile, eu sunt ala cu „astrologie site:wordpress.com”…
    Anyway, ma bucur ca te-am gasit!

  5. „scufita rosie” a scris-o charles perrault din cate tin eu minte. a mai scris si ‘frumoasa din padurea adormita’, ‘cenusareasa’, ‘motanul incaltat’, etc… nu-i asa ca erau frumoase cand eram copii?

  6. Tot Perrault a mai scris si Cenusareasa, o alta versiune decat a Fratilor Grimm, una mai cizelata. 🙂 Da, Perrault era mare pasionat de basme si chiar le infrumuseta.

Lasă un comentariu