Ultimele veşti – 3 chestii


OK, ştiu că am lipsit cam mult şi asta se datorează faptului că n-am avut inspiraţie. Veştile despre care scriu în acest post nu vreau să fie (prea) personale, aşa că m-am simţit chiar lipsit de ceva despre care să pot vorbi… Aşa că, azi, cum-necum, m-am pomenit cu câte ceva de scris… Şi mă grăbesc, să nu cumva să uit. 🙂

Prima chestie: M-am uitat la filmul Sicko, care e un documentar excelent realizat de Michael Moore, realizatorul unui fel de documentare care aproape arată precum reality-show-urile pe care le vezi în unele locuri. Vă spun atât: având în vedere că e documentar, deci bazat pe fapte cât se poate de reale, merită văzut, fiindcă e realizat într-o manieră alertă, dar uşor de urmărit… Genial… Plus că sfârşitul, în ciuda cuprinsului dureros de asemănător cu cel românesc (ca să vedeţi că noi am copiat capitalismul de la americani şi nu democraţia de la europeni…), este emoţionant şi ultima scenă e chiar haioasă. 🙂 Aş vrea datele de naştere (zi, lună, an, oră, minut şi loc) ale lui Michael, am văzut că e umanist până la a fi aproape fraier, dar se descurcă de minune… Are fler, se vede asta. Aş vrea să-l cunosc, da… În plus, am văzut şi răspunsul la întrebarea unor astrologi, hehe, deşi nu are nici o legătură (cel puţin, nu una evidentă) cu astrologia, însă am privit documentarul şi cu un ochi de astrolog, pe lângă cel de cetăţean.

A doua chestie: Când voiam să recomand filmul şi altora, am intrat pe Y!M, dar când am văzut un avatar, am uitat pe moment, apoi mi-am amintit şi m-am răzgândit. Avatarul pe care l-am văzut e acesta şi l-am rugat pe cel care îl avea să-mi dea poza originală. Mi-a dat-o aici. Apoi mai sunt două poze faine, una aici şi alta colea. Le-aş numi fotografii conjuncturale şi le apreciez tocmai datorită frumuseţii şi rarităţii lor.

A treia chestie: Uitându-mă pe listă, am văzut un status link-uit, pe care scria Am apărut la ştiri 😀 şi am dat click acolo. Imediat mi-am dat seama de neverosimilul situaţiei relatate acolo şi l-am luat la întrebări:

Hidden Angel: ce michteau!
Octavian Sandu: :))
Hidden Angel: zi exact ce s-a intamplat 🙂 ai inventat povestea cu plecarea in spatiu?
Octavian Sandu: =))
Octavian Sandu: iti dai seama
Hidden Angel: dar ce faceai? 🙂
Octavian Sandu: :))
Octavian Sandu: ma jucam, iti dai seama
Hidden Angel: si lumea a luat-o razna, nu?
Octavian Sandu: :))
Octavian Sandu: lumea e de vina, nu eu 😀
Hidden Angel: de fapt, faptul ca ei nu te inteleg e de vina… da, asta e partea lor de vina

Evident, i-am cerut permisiunea să postez această discuţie pe blog şi mi-a dat-o. Mi-a zis că era farsă de 1 Aprilie, deşi cam întârziată (completarea mea). Ah, da, şi un bonus. Site-ul lui Octavian e acesta.

Voi ce mai faceţi? 🙂

Reclame

About eXstatic

Aşa cum sunt, mereu în căutarea necunoscutului. Leşinat şi activ, în acelaşi timp. Paradoxal (sau nu), sunt eu însumi.

Posted on Joi, 3 aprilie 2008, in artă vizuală, asta e, diverse, impresii, ştiri and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. 6 comentarii.

 1. Trebuie sa recunosc ca prima data am citit atat de putina atenta, doar uitandu-ma peste randuri, ca am fost convinsa ca e vorba de tine cu „am aparut la stiri”. Eh, aia chiar a fost o mare pacaleala. 😳
  Pozele sunt interesante, dar nu reusesc sa le apreciez asa mult ca tine. Deh, nu sunt la ora interpretarilor filozofice.

  Eu fac bine. Tu? Ce mai e cu facultatea? 😛

 2. Iti recomand si Zeitgeist, daca tot ai vazut Sicko 🙂

 3. Am vazut deja „Zeitgeist”, doar ca n-ai vazut ca am scris asta intr-una din postarile anterioare. 🙂
  Sau am scris asta in alta parte si nu pe blog. Ceea ce ar fi cam naspa. Dar si mai naspa e memoria mea, in ultima vreme…

 4. Hi I see the film Ang.Am. there are so nice …

 5. Bună, Alex, vezi că filmul acela se poate vedea şi în alte părţi. Cum ar fi torrents. 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: